För att logga in på Cloudia-tjänsterna navigerar du till https://login.cloudia.net/user/login och sätt in användarnamn och lösenord och klicka på 'Logga in'.

Om din organisation använder inloggning med ADFS väljer du din organisation i rullgardinslistan (OBS! Användarnamn och lösenord behövs inte).

Efter att jag har loggat in "Mina uppgifter" sida öppnas. Välj den Cloudia tjänst du vill använda från det övre vänstra hörnet.

Glömt lösenord?

Klicka på 'Glömt lösenord?' och sätt in ditt användarnamn. Du får ett e-postmeddelande med en länk för att ändra ditt lösenord.