Du kan se milstolpar och uppgifter för ett antal kontrakt på samma ställe. Du hittar vyn på fliken Uppföljning i menyn uppe på skärmen.En lista över uppgifter och milstolpar visas i kronologisk ordning. Där finns snabbfilter som listar förfallodagar under en viss tidsperiod eller alla uppgifter som tilldelats användaren.En milstolpe kan fastställas för flera kontrakt. Du gör detta genom att klicka på knappen ovanför filtren. Därefter kan du skapa en ny milstolpe eller importera en från biblioteket. De vanliga alternativen för skapande av milstolpar visas, men du kan också fastställa milstolpen för ett antal kontrakt.


Tabellvyn visar alla uppgifter och milstolpar relaterade till en organisation. Ikoner blir gröna om en åtgärd är slutförd eller om det finns innehåll. Det finns också en länk till kontraktet som milstolpen eller uppgiften syftar på.Vyn visar typen av objekt (flagga för en milstolpe och pappersflyg för en uppgift) och namnet på milstolpen eller uppgiften. Det gröna krysset visar om uppgiften/milstolpen är slutförd, och om du för muspekaren över den lilla ikonen "i" ser du beskrivningen. Dessutom visas förfallodag, ansvarig person och kontrakt som milstolpen relaterar till. Om du klickar på kontraktets namn kommer du direkt till sidan för milstolpar för detta kontrakt.


Du kan också söka påminnelser eller uppgifter med sökord, datumintervall eller ansvariga användare. Du kan söka milstolpar i sökfältet. Du kan ändra datumintervall eller använda snabbfilter (se ovan).


Listan kan också filtreras så att den visar alla resultat eller endast milstolpar eller uppgifter. Om du lägger till en användare visas de objekt som tilldelats personen. Om du klickar på ”Visa sista” ser du de händelser som redan passerats i sökresultaten.