Cloudia Contracts hemsida öppnar snabbvy till viktiga avsnitt: användarens egna kontrakt, uppgifter, organisationens kontrakt och anmälningar.

Kontrakt kolumn visar statistik för användarnas egna kontrakt och listning på senast redigerade kontrakter.

Mina uppgifter kolumn visar statistik för användars kontrakt kommande och pågående milstolpar och uppgifter och även ofullständiga signaturer. Larm visar de senaste påminnelserna relaterade till användarens kontrakter.

Annonser kolumnen informerar kommande servicepauser och andra aktuel frågor.

Övre navigering

Cloudia Contract

• Klicka på 'Förstasidan' fortsätta till startsidan

Funktionsmeny

Systemets funktioner finns under huvudnivåerna:

Andra applikationer

• Använd alternativen högst upp på hemsidan för att byta till andra applikationer

Obs! Alternativ beror på produkter som din organisation använder

Supportportal

• Via denna funktion kommer du till Cloudia Contracts supportportal.

Språk

• Byt vid behov användargränssnittets språk.
  • Du kan välja finska, engelska och svenska

Obs! Språkalternativen kan vara begränsade i organisationens miljö.

Meddelanden

• Klicka på hornikonen i det övre vänstra hörnet för att öppna en lista av meddelanden. Förutom ikonen visade rullgardinspilen följande alternativ: Sök meddelanden, Skapa organisationsmeddelande eller Skapa enhetsmeddelande. De visade alternativen beror på användarens användarrättighetsnivå. Klicka här för funktionsspecifika instruktioner.

Larm

• Klicka på klockikonen för att öppna en lista av larmen. När du klickar visas ett nytt fönster till höger om applikationen med alla varningar som är associerade med en given användare. När nya varningar genereras kommer räknaren att uppdateras för att visa förändringen. Se ytterligare instruktioner härifrån.

Kontraktskorg

• Du kan göra massändringar i kontrakt via avtalskorgen.
  • Ta del av funktionsspecifika anvisningar här.

Logga in meny

• Se mina uppgifter
  • Gå till användarhantering
  • Larmiställningar gör att användaren kan välja vilka larm de vill ta emot från systemet
  • Logga ut

Menys

Nytt kontrakt

Skapa och importera kontraktsfunktioner

Sökning

Kontrakts- och kontraktshelhet sökfunktioner, reklamations och ändringsförslag

Uppföljning

Kontrakt uppföljning funktioner

Inställningar

Biblioteket, kontrakts- och reklamationsmallar, kontrakts- och reklamationstyper