Webbläsare som stöds

Mozilla Firefox 18-49, 17 ESR, 24 ESR, 31 ESR, 38 ESR, 45 ESR, Internet Explorer 8-11, Edge, Safari 6-10, Opera 16-41 sekä Google Chrome 23-54.

Vi rekommenderar att man alltid använder de nyaste versionerna av webbläsarna. Man ska också tillåta pop-up-fönster, servicespecifika sessionskakor (session cookies) och JavaScript.

Datorns operativsystem

Windows Vista eller nyare.

Skärm

Verktyget har optimerats för en resolution med en bredd på minst 1 280 pixlar.