Skapa och redigera sidfot för dokument

Du kan bläddra i sidfötter genom att i den övre navigeringen klicka på "Inställningar för kontrakt" och "Sidfot för dokument”.

Skapa ny sidfot

Klicka på ”Skapa ny sidfot”.

Ange namn och kolumnuppgifter för sidfoten i vyn som öppnas. Det högsta tillåtna antalet kolumner är 5, och i varje kolumn kan man lägga till fyra rader text med maximalt 200 tecken.

Bläddra i sidfötter för dokument

Ytterligare information visas i ”Inställningar för kontrakt” -> ”Sidfötter för dokument”. Du kan ändra sorteringen i "Ordna enligt".

• Alfabetisk ordning (A-Ö)
  • Alfabetisk ordning (Ö-A)
  • Senaste först
  • Äldsta först
  • Senast redigerade först

Redigera sidfot för dokument

Välj sidfot och klicka på pilen till höger och välj "Redigera". Redigering av sidfot öppnas. Redigera och klicka på "Spara".

Ta bort sidfot för dokument

Välj ”Ta bort” i menyn.

• Är du säker på att du vill ta bort sidfoten?
    • Ja
    • Nej

Sök

Med sökfunktionen kan du söka skapade sidfötter. Du kan precisera sökningen med sökord.

Exempel på sidfot i pdf-dokument: