Skapa och redigera sidhuvud för dokument

Du kan bläddra i sidhuvud genom att i den övre navigeringen klicka på "Inställningar för kontrakt" och "Sidhuvud för dokument”.

Skapa nytt sidhuvud

Klicka på 'Skapa nytt sidhuvud'.

Fastställ uppgifterna om sidhuvudet i vyn som öppnas. Sidhuvudets namn, logotyp och textfälten i kolumn 1 och 2. Sidhuvud kan ha tre rader och högst 200 tecken.

Bläddra i sidhuvud för dokument

Ytterligare information visas i ”Inställningar för kontrakt" -> ”Sidhuvud för dokument. Du kan ändra sorteringen i "Ordna enligt".

• Alfabetisk ordning (A-Ö)
  • Alfabetisk ordning (Ö-A)
  • Senaste först
  • Äldsta först
  • Senast redigerade först

Redigera sidhuvud för dokument

Välj sidhuvud och klicka på pilen till höger och välj "Redigera". Redigering av sidhuvud öppnas. Redigera och klicka på "Spara".

Ta bort sidhuvud för dokument

Välj ”Ta bort” i menyn.

• Vill du verkligen ta bort valt objekt?
    • Ja
    • Nej

Sök dokumentmallar

Med sökfunktionen kan du söka skapade sidhuvuden. Du kan precisera sökningen med sökord.

Förhandsgranskning

Klicka på 'Visa' och förhandsgranskning öppnas.

Exempel på sidhuvud i pdf-dokument: