Du kan granska reklamationer och reklamationsförslag genom att i den övre navigeringen klicka på ”Sök kontrakt” och därefter på ”Reklamationer”.

Ny reklamation

Ta del av anvisningarna för skapande av nytt ändringsförslag i "Kontrakt" -> ”Reklamationer”.

Granska reklamationer

Kontraktspunkterna visas i ”Sök kontrakt” -> ”Reklamationer”. Du kan ändra sorteringen i "Ordna enligt".

• Alfabetisk ordning (A-Ö)
  • Alfabetisk ordning (Ö-A)
  • Senaste först
  • Äldsta först
  • Senast redigerade först

Du kan granska eller redigera reklamationer på listan över kontraktspunkter.

Granska reklamationer

På infosidan för reklamationer visas en sammanfattning av reklamationens grunduppgifter, objekt och historia.

Redigera reklamation

Du kan redigera reklamationer inom vissa begränsningar. Reklamationens status samt användarnamnets och organisationens rättigheter påverkar vilka ändringar som kan göras.

• Välj ”Redigera”
  • Redigera reklamationen i redigeringsvyn

Sökfunktioner

Sök ändringsförslag

• Alla ändringsförslag är förvalda
  • Du kan avgränsa sökningen enligt
    • Kontrakt i reklamation
    • Reklamationstyp
    • Reklamationsstatus
    • Reklamationsobjekt
    • Reklamationskälla (person)
    • Reklamationskälla (organisation)
    • Reklamationskälla (e-post)