Kirjautuaksesi Cloudian palveluihin navigoi osoitteeseen https://login.cloudia.net/user/login ja syötä käyttätunnus ja salasana ja klikkaa "Kirjaudu sisään".

KUVA: Kirjaudu Cloudian palveluihin

Mikäli organisaatiossasi on käytössä ADFS -palvelu (AD-kirjautuminen) valitse organisaatio alasvetovalikosta:

Kirjautumisen jälkeen omat tiedot -näkymä avautuu. Vasemmasta yläkulmasta Cloudia Suite valikosta voit valita mihin Cloudian palveluun haluat siirtyä:

Salasana unohtunut?

Klikkaa salasana unohtunut? -linkkiä ja syötä käyttäjätunnuksesi. Saat sähköpostilla linkin, jota kautta pääset tallentamaan itsellesi uuden salasanan.