Voit siirtyä merkkipaaluihin sopimusta tarkastellessasi valitsemalla vasemmalla olevasta valikosta Tapahtumat. Näyttöön tulee sopimuksen aikajana, jolla näkyvät kaikki sopimukseen liitetyt merkkipaalut/tehtävät.


Aikajanasegmentit on jaettu kuukausiin. Jos merkkipaalun tai tehtävän eräpäivä on kuukauden aikana, se näkyy aikajanalla.

Jos merkkipaalun eräpäivä on kyseisen kuukauden aikana, sen merkkinä näkyy neliö. 


Jos tehtävälle on määräpäivä, aikajanalla näkyy pieni merkki.


HUOM! jos tehtävän ja merkkipaalun eräpäivä on samassa kuussa, aikajanalla näkyy neliö.

Jos kuukauden aikana ei ole erääntyviä tehtäviä ja merkkipaaluja, kyseinen aikajanan jakso on tyhjä. 


Napsauttamalla haluamaasi kuukautta saat näkyviin esikatselun kyseisen kuukauden tehtävistä tai merkkipaaluista eräpäivineen. Tehtävien ja merkkipaalujen yksityiskohtaiset tiedot näkyvät aikajananäkymän alapuolella.  


Tapahtumat ryhmitellään oletusarvoisesti merkkipaalujen mukaan aikajärjestykseen, mutta ryhmittelyperusteeksi voi muuttaa myös tehtävät (valitsemalla ao. valintanapin).


Saat näyttöön lisätietoja merkkipaalusta napsauttamalla merkkipaalun nimen vieressä olevaa pientä nuolta. Näyttöön tulevat tiedot merkkipaalusta ja siihen mahdollisesti liitetyistä tehtävistä. 


Näkymässä tehtävät voidaan merkitä päättyneiksi laittamalla ruksi tehtävän kohdalle. Toiminto voidaan tehdä mikäli käyttäjällä on siihen tarvittavat oikeudet. Etenemispalkki päivittyy automaattisesti, kun tehtävä on tarkistettu. Jokaisen tehtävän kohdalla näkyy myös sen eräpäivä ja kuvaus (tulee näkyviin, kun siirrät hiiren osoittimen pienen i -kuvakkeen päälle).


Kun tehtävän valintaruutu on valittu, käyttäjää pyydetään syöttämään tehtävää koskeva kommentti. Tämä on valinnainen kenttä, jonka tiedot voidaan päivittää tai lisätä myöhemmin. Kommentin puhekupla muuttuu vihreäksi, jos kommentti on lisätty.


Voit lisätä tehtävään liitteen tai tarkastella sitä napsauttamalla pientä paperiliitinkuvaketta.


Jos tehtävällä on kuvaus, pieni i-kuvake näkyy vihreänä. Kuvaus tulee näkyviin, kun siirrät hiiren osoittimen kuvakkeen päälle.


Sopimuksen tehtäväsuodattimen valitseminen listaa kaikki tehtävät aikajärjestyksessä. Tehtävät voidaan merkitä valmiiksi ja liitetiedostoja voidaan tarkastella tai ladata myös tästä näkymästä.