Sopimushallinnassa voidaan käyttäjälle määritellä rooli mysö toiseen kuin käyttäjän kotiyksikköön. Rooli määritellään käyttäjähallinnan "Käyttäjien hallinta" -osiossa.

Valitse haluttu yksikkö ja sieltä haluttu käyttäjä. Ota käyttäjätunnus muokkaukseen toiminnot -valikon "Muokkaa" toiminnolla.

Valitse välilehti "Käyttäjän roolit" sekä klikkaa "Muokkaa rooleja".

Valitse sovellus Sopimushallinta. Roolilistauksen alapuolella on Roolit muissa yksiköissä -toiminto.

• Valitse yksikkö, johon oikeudet halutaan antaa
  • Valitse haluttu rooli
  • Klikkaa "Lisää"
    • Rooli listautuu "Roolit muissa yksiköissä" -taulukkoon

KUVA: Sopimushallinnan roolin lisäys toiseen yksikköön