Hälytysten tarkoitus antaa käyttäjälle mahdollisuus nähdä kerralla järjestelmässä tapahtuneita tärkeitä tapahtumia. Hälytys syntyy automaattisesti samasta asiasta kuin käyttäjälle lähtevä sähköposti.  


Seuraavassa taulukosta selviää, mistä toiminnoista järjestelmä luo hälytyksen: 


Kategoria    

Hälytys syntyy

Tarkoitus

Asiakkaan laatimat muistukset
Käyttäjä määrittelee
ks. muistutukset
Kommentit 
Kommentointikierroskutsu
Hälytys kertoo käyttäjälle, että hänet on kutsuttu kommentoimaan sopimusta
Kommenttikierroksella on uusi kommenttiHälytys kertoo, että kommentteja on otettu vastaan.
Sopimuksen tilan muutokset
Sopimus voimassaoleva
Sopimus arkistoitu
Sopimus suljettu
Sopimus purkautunut
Sopimus päättynyt
Sopimus keskeneräinen
Sopimus siirretty
Hälytys kertoo, että sopimuksen tila on vaihdettu. 
Sähköinen allekirjoitusSähköinen allekirjoitus valmis
Sähköinen allekirjoitus hylätty
Tiedottaa oleellisia henkilöitä sähköisen allekirjoituksen tilasta
Sopimuksen sisällön muutoksetTilaajavastuutiedoissa tarkistettavaaHälytys siitä, että yrityksen tilaajavastuu tarkistuksessa on tarkistettavaa
OptiokausiOptiopäätös on tehtyHälytys siitä, kun optiopäätöksen tiedoksianto on lähetetty
Reklamaatiot
 
Reklamaatioviesti tallennettu
       
Reklamaatioviesti lähetetty
Reklamaatioehdotus lähetettyHälytykset avautuvat etusivulta kahdesta eri paikasta. Hälytykset listauksen voit avata etusivun hälytykset -valinnalla tai vasemman yläkulman kellokuvakkeella.Klikatessa oikeaan laitaan avautuu ikkuna, jossa on listaus ko . käyttäjän hälytyksistä. Kun uusia hälytyksiä tulee, vihreä lukumäärä kelloikonin vieressä päivittyy. Hälytykset ovat ryhmitelty kategorioittain riippuen siitä mikä hälytyksen laukaisee. Klikkaamalla kategorian nimeä saat auki listauksen ko. kategoriaan kuuluvista hälytyksistä. Listaus näyttää jokaisen hälytyksen sekä kellon ajan jolloin hälytys on syntynyt. Kun hälytyksen linkkiä klikkaa, avatuu ko. sopimus sekä sopimuksen osio, johon hälytys viittaa. Esimerksi, jos hälytys on tullut kommenteista, linkkiä klikkaamalla avautuu ko. sopimuksen kommentit -osio. 


Asetetuista muistutuksista tulee hälytys, jossa on mahdollisuus lukea muistutukseen liittyvä viesti. Viesti avautuu pop-up -ikkunaan klikkaamalla "Näytä hälytykseen liittyvä viesti".
Hälytykset säilyvät listalla kunnes poistat ne. Hälytykset voi poistaa yksitellen tai koko kategorian hälytykset kerralla.Poistettaessa hälytysten ryhmä, järjestelmä pyytää vahvistamaan poiston. Kun hälytyksiä poistetaan, hälytysten lukumäärälaskin vähenee. Lisäksi käyttäjä voi tarkastella tiettyyn sopimukseen liittyvää hälytystä klikkaamalla kelloikonia sopimuksen hakulistauksessa. Hälytysten hakeminen


Sopimuksia, joihin liittyy hälytyksiä, voidaan hakea klikkaamalla sopimusten haussa aktiiviseksi kohta "Hälytykset". 


Hakutulos listaa sopimukset, joihin liittyy hälytys.