Hakutoiminto

Oletushakuna käyttäjä näkee kaikki sopimukset, joihin hänellä on lukuoikeudet. Oletushauksi voidaan tallentaa hakuja ”Hakuasetukset”-toiminnon kautta.

Sanahaku kohdistuu seuraaviin kenttiin:

• Sopimuksen nimi
  • Sopimuksen kuvaus
  • Diaarinumero
  • Sopimuksen numero
  • Sopimuksen tunniste
  • Tilaajat ja toimittajat (nimi, tunnus, osoite)
  • Sopimuksen vastuu- ja varavastuuhenkilöt (nimi, käyttäjätunnus)
  • Tuotteet (tuoteryhmän nimi, tuotteen nimi, tuotteen lisätiedot)
  • Allekirjoittajat (nimi, titteli)
  • Sähköiset allekirjoittajat (organisaatio/yritys, nimi, sähköposti) (HUOM. koskee vain syötettyjä tietoja)
  • Sopimuskohdat ja lisätiedot (nimi, otsikko (jos asetettu), tietosisältö)

Käyttäjä voi hakea omat sopimuksensa valitsemalla kohdan "Omat sopimukset".

Hakua voidaan tarkentaa lisäämällä hakuehtoja kohdasta "Tarkennettu haku"

• Ennakoitu arvo
  • kieli
  • Optio käytössä
  • Sisäinen sopimus
  • Sopimuskausi
  • Sopimuskokonaisuus
  • Sopimusryhmä
  • Sopimustyyppi
  • Tila
  • Tilaaja
  • Toimittaja
  • Tuote
  • Varavastuuhenkilö
  • Vastuuhenkilö
  • Yksikkö
  • Metatiedot
  • Lukuoikeudet kaikilla
  • Optiokausi
  • Allekirjoituspäivänmäärä
  • Allekirjoitustapa

Valitse halutut rajaustiedot ja syötä tarvittavat lisätiedot ja toteuta haku “Hae” -painikkeella.

Tehdyn haun voi tyhjentää klikkaamalla "Tyhjennä". Tällöin järjestelmä listaa ikkunaan taas kaikki sopimukset, joihin käyttäjällä on oikeus.

Tallenna haku

Hakuja voi tallentaa kohdasta "Hakuasetukset".

• Tallenna nimellä
    • Syötä haulle nimi

Tallennetut haut löytyvät kohdasta "Hakuasetukset" -> "Tallennetut haut".

Käänteinen haku

Käänteinen haku -toiminnolla voit hakea sopimuksia, joissa mainittu hakuehto ei esiinny.

Esimerkkejä:

1. Haluat hakea sopimuksia, jotka eivät kuulu pääkäyttäjälle

• Valitse käänteinen haku
  • Valitse lisää hakuehto - vastuuhenkilöksi pääkäyttäjä

2. Haluat hakea sopimuksia, joissa ei esiinny tietty metadata:

• Valitse käänteinen haku
  • Valitse Lisää metatieto - hae haluttu metatieto