Cloudia Sopimuksen etusivulle avautuu pikanäkymä tärkeimpiin osioihin: käyttäjän omiin sopimuksiin, tehtäviin, organisaation sopimuksiin sekä ilmoituksiin.

'Sopimukset' palstalla näkyy tilasto käyttäjän omien sopimusten tilasta sekä listaus viimeksi muokatuista sopimuksista.

'Tehtävät' palsta tilastoi käyttäjän sopimuksiin liittyviä tulevia, keskeneräisiä ja erääntyneitä tehtäviä sekä keskeneräisiä allekirjoitusprosesseja. Tehtävät listaa käyttäjän sopimuksiin liittyviä, viimeisimpiä hälytyksiä.

'Organisaatio' palstan tilasto näyttää koko organisaation sopimuksien määrän yksikkökohtaisesti sekä erääntyvät sopimukset.

'Ilmoitukset' palstalta löytyvät tiedotteet tulevista käyttökatkoista ja muista ajankohtaisista asioista.

Ylänavigaatio

Cloudia Sopimus

• 'Etusivu' valinnalla siirrytään etusivunäkymään

Toimintovalikko

Muut sovellukset

• Etusivun yläreunassa olevilla valinnoilla voi siirtyä muihin sovelluksiin

Huom! Valittavana olevat sovellukset riippuvat organisaatiolla käytössä olevista tuotteista

Tukiportaali

• Valinnalla näkymä siirtyy uuteen välilehteen, jossa avautuu Cloudia Sopimuksen tukiportaali.

Kielivalinta

• Vaihda tarvittaessa käyttöliittymän kieli.
  • Valittavissa on suomi, englanti, ruotsi ja norja

Huom! Kielivalinnat voivat olla rajattuna organisaation ympäristössä, jolloin kielivalinnat ovat rajauksen mukaiset.

Tiedotteet

• Vasemmasta yläkulmasta löytyvällä megafonikuvakkeella voidaan avata tiedotelistaus. Kuvakkeen lisäksi nuolivalinnalla voidaan valita: Hae tiedotteet, Luo organisaatiotiedote tai Luo yksikkötiedote. Avautuvat valinnat riippuvat ko. käyttäjän käyttöoikeustasosta.  Katso toimintokohtaiset ohjeet täältä.

Hälytykset

• Kellokuvakkeella voidaan avata listaus järjestelmän antamista hälytyksistä. Hälytyksiä käyttäjälle voi tulla erilaisista toiminnoista, joita on kohdistettu häneen tai hänen sopimukseensa.

Sopimuskori

• Sopimukselle voidaan tehdä massamuutoksia sopimuskoritoiminnon kautta
  • Katso toimintokohtaiset ohjeet täältä

Kirjautumisvalikko

• Omien tietojen katselu
  • Siirtyminen Käyttäjähallintaan
  • Hälytysasetuksista voi käyttäjä voi valita, mitä hälytyksiä haluaa järjestelmästä saada
  • Kirjaudu ulos

Valikot

Uusi

Sopimuksen luonti ja tuonti toiminnot

Haku

Sopimusten ja sopimuskokonaisuuksien hakutoiminnot, muutosehdotukset ja reklamaatiot

Seuranta

Sopimusten seurantaan liittyvät toiminnot

Sopimusasetukset

Kirjastot, sopimus- ja reklamaatiopohjat sekä -tyypit