Cloudia Sopimuksessa voidaan laatia organisaatio- ja yksikkötasoisia tiedotteita, sekä sopimuskokonaisuus- ja sopimuskohtaisia tiedotteita.

Hae tiedotteet

Valinnalla voidaan hakea tiedotteita.

• Valitse ”Hae tiedotteet”

Luo organisaatiotiedote

Organisaation pääkäyttäjä voi laatia organisaatiokohtaisen tiedotteen.
  • Valitse ”Luo organisaatiotiedote”
  • Organisaatiotiedotteet näkyvät organisaation kaikille käyttäjille yksiköstä riippumatta

Otsikko:
  • Anna tiedotteelle otsikko

Palvelu:
  • Valitse palvelu missä tiedote julkaistaan
    • Työpöytä on Sopimuskäyttäjien liittymä

* Lisätoiminnallisuus

Tila:

• Keskeneräinen
  • Voimassa oleva
  • Suljettu
  • Arkistoitu

Julkaisu ajanjakso:
  • Määrittele julkaisun ajanjakso

Sisältö:
  • Syötä tiedotteelle sisältö

Valitse "Tallenna".

Luo yksikkötiedote

Organisaation pääkäyttäjä voi laatia yksikkökohtaisia tiedotteita.

• Valitse ”Luo yksikkötiedote”
  • Yksikkötiedotteet näkyvät valitun yksikön ja sen mahdollisten alayksiköiden käyttäjille

Yksikkö:
  • Oletuksena tulee käyttäjän yksikön tiedot
  • Vaihda yksikkö tarvittaessa

Otsikko:

• Anna tiedotteelle otsikko

Palvelu:

• Valitse palvelu missä tiedote julkaistaan
    • Työpöytä on Sopimuskäyttäjien liittymä

* Lisätoiminnallisuus

Tila:

• Keskeneräinen
  • Voimassa oleva
  • Suljettu
  • Arkistoitu

Julkaisu ajanjakso:

• Määrittele julkaisun ajanjakso

Sisältö:

• Syötä tiedotteelle sisältö

Valitse "Tallenna".

Sopimuskokonaisuuden tiedotteet

Katso ohjeet sopimuskokonaisuuden tekemiseen ”Sopimusten haku” -> ”Sopimuskokonaisuudet” -> ”Luo sopimuskokonaisuuden tiedote.

Megafoni-kuvake kertoo, että sopimuskokonaisuuteen ja sopimukseen kohdistuu tiedote. Kun sopimuskokonaisuudelle tehdään tiedote, periytyy se myös sopimuskokonaisuuteen linkittyville sopimuksille.

Katsele sopimuskokonaisuuden tiedotetta

• Valitse ”Sopimuksen haku” -> ”Sopimuskokonaisuudet”
  • Valitse haluttu sopimuskokonaisuus
  • Valitse ”Katsele”
    • Tiedote löytyy ”Perustiedot” -välilehden oikeasta yläkulmasta, valitse ”Tiedotteet”

Sopimusten tiedotteet

Katso ohjeet sopimuskokonaisuuden tekemiseen ”Sopimuksen haku” -> ”Sopimukset”-> ”Luo tiedote.

Megafoni-kuvake kertoo, että sopimukseen kohdistuu tiedote.

Katsele sopimuksen tiedotetta

• Valitse ”Sopimuksen haku” -> ”Sopimukset”
  • Valitse haluttu sopimus
  • Valitse ”Katsele”
    • Tiedote löytyy ”Tiedotteet” -välilehdeltä