Cloudia Työpöytä (Dashboard) on selainpohjainen sopimustyökalu, jonka avulla organisaation sopimuskäyttäjät pääsevät käsiksi organisaation käyttämiin sopimuksiin. Cloudia Työpöytä toimii saumattomasti yhdessä Cloudia Sopimuksen kanssa.

Cloudia Työpöytä on tarkoitettu organisaation sisäiseen sopimusten jakamiseen ja niistä tiedottamiseen. Cloudia Sopimuksen vastuukäyttäjät voivat julkaista Cloudia työpöydälle haluamiaan sopimuksia, jolloin muut organisaation sopimuskäyttäjät pääsevät tarkastelemaan julkaistuja sopimuksia.

Cloudia työpöydän avulla voidaan tehokkaasti ehkäistä ohi ostoja ja vähentää sopimusten etsimiseen käytettävää työmäärää organisaation sisällä. Cloudia Sopimuksen avulla organisaation vastuuhenkilöt voivat määritellä ja rajata tarkasti, mitä sopimuksia organisaation sisällä tulee käyttää ja julkaista nämä Cloudia Työpöydällä. Tätä kautta organisaation sopimuskäyttäjät ovat tietoisia organisaation sopimuksista ja voivat hyödyntää näitä omassa työssään. Näin voidaan selkeyttää organisaation sopimushallintaa sekä tehdä prosessit läpinäkyviksi koko sopimushenkilöstölle.


Työpöydälle on myös saatavilla näkymä, jonka avulla näet yhdellä vilkauksella missä tilassa sopimuksesi ovat, ketkä ovat sopimustesi vastuuhenkilöt, millaisia aktiivisia reklamaatioilmoituksia sopimuksissasi on sekä mitä muistettavaa sopimuksiisi liittyy. Näkymä yhdistää kaiken relevantin tiedon sopimuksistasi yhteen näkymään – graafisesti ja yksinkertaisesti esitettynä. (*Lisämaksullinen toiminnallisuus)

Cloudia Työpöydän avaaminen


Sopimuskäyttäjänä sinun ei tarvitse suorittaa erillistä kirjautumista päästäksesi selaamaan organisaatiosi sopimuksia, mikäli olet kirjautunut organisaatiosi verkkoon Active Directory (AD) -tunnistautumisella.

HUOM! Active Directory (AD) -kirjautuminen ei ole mahdollinen kirjautumistapa kaikille käyttäjille.


Kirjautuminen AD-tunnistautumisen kautta:

  • Pääset selaamaan sopimuksia avaamalla organisaatiosi työöpöydälle osoitteessa https://login.cloudia.net
  • Valitaan ”Kirjaudu ADFS-palvelussa” -listauksesta organisaatio ja kirjaudutaan sisään AD -tunnistautumisen kautta


Käyttäjähallinnan sisäisellä tunnuksella kirjautuminen:

  • Syötetään käyttäjätunnus ja salasana, jonka jälkeen klikataan ”Kirjaudu sisään”


Mikäli olet Cloudia Sopimuksen vastuukäyttäjä, pääset työpöydälle myös Cloudia Sopimuksen kautta.Tuetut selaimet Cloudia ovat: Internet Explorer (vähintään versio 9), Google Chrome tai Firefox -selain. Huomioithan myös, että selaimessa tulee olla sallittu ponnahdusikkunat ja JavaScriptien suorittaminen.


Katso myös: Tekniset vaatimukset


Ohjeet työpöydän käyttämiesen löydät täältä