Käyttäjähallintaan voidaan luoda haluttu määrä erilaisia käyttäjäryhmiä. Yksi käyttäjä voidaan liittää yhteen tai useampaan käyttäjäryhmään. Käyttäjäryhmän avulla sopimuskohtaisia luku- ja muokkausoikeuksia voidaan antaa kerralla isommalle joukolle erilaisia käyttäjiä. 





Uusi käyttäjäryhmä


Valitse + -ikoni (lisää).

  • Täytä avautuvan ikkunan nimi ja kuvauskentät
  • Valitse "Tallenna" tai palaa näkymästä "Peruuta" -toiminnolla

Muokkaa käyttäjäryhmiä

Valitse käyttäjäryhmä, jota halutaan muokata.
  • Muokkaa avautuvan näkymän tiedot
  • Valitse "Tallenna" tai palaa näkymästä "Peruuta" -toiminnolla

Poista yhteystieto

Valitse yhteystieto, joka halutaan poistaa.
  • Valitse "Tallenna" tai palaa näkymään "Peruuta" -toiminnolla