Asiakirjan alatunnisteen luonti ja käsittely

Asiakirjan alatunnisteita pääsee tarkastelemaan klikkaamalla ylänavigaatiosta osiota "Sopimusasetukset" ja sen alapuolesta kohtaa "Asiakirjan alatunnisteet”.

Luo uusi alatunniste

Valitse ”Luo uusi alatunniste”.

Avautuvaan näkymään määritellään alatunnisteelle nimi ja saraketiedot. Sarakkeita voi olla kaikkiaan 5 ja jokaiseen sarakkeeseen voidaan laittaa tekstiä neljä riviä ja maksimimerkkimäärä on 200.

Tarkastele asiakirjojen alatunnisteita

Lisätiedot listautuvat ”Sopimusasetukset” -> ”Asiakirjojen alatunnisteet” -näkymään. Lajittelua voi muuttaa kohdasta "Uudellejärjestä".

• Aakkosjärjestykseen (A-Ö)
  • Aakkosjärjestykseen (Ö-A)
  • Uusimmat ensin
  • Vanhimmat ensin
  • Viimeksi muokatut ensin

Asiakirjan alatunnisteen muokkaaminen

Valitse haluamasi alatunniste ja klikkaa oikeassa laidassa olevaa nuolta ja valitse "Muokkaa". Alatunnisteen muokkausnäkymä avautuu. Muokkaa haluttuja kohtia ja klikkaa "Tallenna".

Asiakirjan alatunnisteen poistaminen

Valitse valikosta ”Poista”.

• Haluatko varmasti poistaa valitsemasi kohteen?
    • Kyllä
    • Ei

Etsi

Haku -toiminnolla voidaan hakea luotuja alatunnisteita. Hakuja voidaan tarkentaa hakusanojen perusteella.

Esimerkki alatunnisteesta pdf-dokumentilla: