Asiakirjan ylätunnisteen luonti ja käsittely

Asiakirjan ylätunnisteita pääsee tarkastelemaan klikkaamalla ylänavigaatiosta osiota "Sopimusasetukset" ja sen alapuolelta kohtaa "Asiakirjan ylätunnisteet".

Luo uusi ylätunniste

Valitse ”Luo uusi ylätunniste”

Avautuvaan näkymään määritellään ylätunnisteen tiedot. Ylätunnisteen nimi, logo, sekä sarakkeiden 1. ja 2. teksti -kentät. Ylätunnisteeseen voi asettaa kolme riviä ja maksimimerkkimäärä on 200.

HUOM! Logokuvan maksimikorkeus on 60 pikseliä, maksimileveys 200 pikseliä ja suurin sallittu tiedostokoko 500 kilotavua.

Tarkastele asiakirjojen ylätunnisteita

Lisätiedot listautuvat ”Sopimusasetukset” -> ”Asiakirjan ylätunnisteet” -näkymään. Lajittelua voi muuttaa kohdasta "Uudelleenjärjestä".

• Aakkosjärjestykseen (A-Ö)
  • Aakkosjärjestykseen (Ö-A)
  • Uusimmat ensin
  • Vanhimmat ensin
  • Viimeksi muokatut ensin

Asiakirjan ylätunnisteen muokkaaminen

Valitse haluamasi ylätunniste ja klikkaa oikeassa laidassa olevaa nuolta ja valitse "Muokkaa". Ylätunnisteen muokkausnäkymä avautuu. Muokkaa haluttuja kohtia ja klikkaa "Tallenna".

Asiakirjan ylätunnisteen poistaminen

Valitse valikosta ”Poista”.

• Haluatko varmasti poistaa valitsemasi kohteen?
    • Kyllä
    • Ei

Etsi asiakirjojen ylätunnisteita

Haku -toiminnolla voidaan hakea luotuja ylätunnisteita. Hakuja voidaan tarkentaa hakusanojen perusteella.

Esikatselu

Klikkaamalla 'Näytä' avautuu esikatselunäkymä omaan ikkunaan.

Esimerkki ylätunnisteesta pdf-dokumentilla: