Käyttäjähallintaan voidaan tallentaa myös sopimusosapuolten yhteystietoja (kuten toimittajat, asiakkaat, tilaajat). Sopimusta muokatessa, sopimuksen tilaaja- ja toimittajatietoihin voidaan suoraan valita näitä tietoja. Optiona on myös mahdollisuus hakea näitä tietoja ulkopuolisista tietojärjestelmistä.

Yhteystietolistauksen suodattaminen

Avautuvaa yhteystietolistausta voidaan suodattaa.

• Valitse "Suodattimet"
  • Rajaa näytettäviä yhteystietoja täyttämällä halutut haun suodattimet

Uusi yhteystieto

Valitse + -ikoni (lisää).
  • Täytä avautuvan näkymän tiedot
  • Valitse "Tallenna" tai palaa näkymästä "Peruuta" -toiminnolla

Muokkaa yhteystietoa

Valitse yhteystieto, jota halutaan muokata.
  • Muokkaa avautuvan näkymän tiedot
  • Valitse ”Tallenna” tai palaa näkymästä ”Peruuta” -toiminnolla

Poista yhteystieto

Valitse yhteystieto, joka halutaan poistaa.

• Valitse ”Tallenna” tai palaa näkymästä ”Peruuta” -toiminnolla

Kopioi yhteystieto

Valitse yhteystieto, joka halutaan kopioida.

• Muokkaa avautuvan  näkymän tiedot tarvittaessa
  • Valitse ”Tallenna” tai palaa näkymästä ”Peruuta” -toiminnolla