Tehtävälistoja pääsee tarkastelemaan klikkaamalla ylänavigaatiosta ”Seuranta” ja sen alta ”Tehtävälistat. Tehtävälistat listautuvat sivulle aakkosjärjestyksessä. Lajittelua voidaan muuttaa kohdasta "Järjestä". Tehtävälistalle luodaan ensin perustiedot, jonka jälkeen voidaan määritellä tehtävälistan tehtävät. Tehtävälista luodaan uutena tai tuodaan ”Lisää kirjastosta” -toiminnolla.

Tehtävälista voidaan luoda suoraan sopimukselle ja sopimuskokonaisuudelle tai kirjastoon, jolloin se on käytettävissä kaikilla halutuilla sopimuksilla ja sopimuskokonaisuuksilla.

Luo uusi tehtävälista

Tehtävälista luodaan sopimuskohteelle uutena tai valitaan kirjastosta.

• Luo uusi tehtävälista
  • Lisää kirjastosta

HUOM! Jos tehtävälistoja on määritelty sopimuskokonaisuudelle, ne periytyvät myös sopimukselle oletuksena.

Luo uusi tehtävälista:

Tehtävälistalle luodaan ensin perustiedot, jonka jälkeen voidaan määritellä tehtävälistan tehtävät.

Perustiedot

Kieli*:

Valitse, mille kielelle tehtävälista luodaan, klikkaamalla halutut kielet aktiivisiksi.

Valittavia kieliä ovat:

• Suomi
  • Englanti
  • Ruotsi

Nimi*:

• Syötä tehtävälistalle nimi. Tieto syötetään kaikilla valituilla kielillä erikseen

Kuvaus*:

• Syötä tehtävälistalle kuvaus

Pakotettu sopimuksille (toiminto mahdollinen vain sopimuskokonaisuuksilla):

• Pakota tehtävälista kaikille sopimustyypin sopimuksille

Tehtävä

• Klikkaa "Lisää tehtävä"

Kieli*:
Valitse, mille kielelle tehtävä luodaan, klikkaamalla halutut kielet aktiivisiksi.

Valittavia kieliä ovat:
  • Suomi
  • Englanti
  • Ruotsi

Nimi*:

• Syötä tehtävälle nimi. Tieto syötetään kaikilla valituilla kielillä erikseen

Kuvaus*:

• Syötä tehtävälle kuvaus

Alkamis- ja päättymispäivämäärä

• Syötä alkamis- ja päättymispäivämäärä

Kun tarvittavat tiedot on syötetty tehtävän tietoihin, valitse ”Tallenna”.

Tehtävälistan muokkaus kirjastossa

Valitse listauksesta tehtävälista jota halutaan muokata

• Valitse ”Muokkaa”
  • Muokkaustoiminnoissa on tehtävissä samat toiminnot kuin uuden tehtävälistan luomisessa

HUOM! Käyttäjätunnuksen ja organisaation käyttöoikeudet voivat vaikuttaa oikeuksiin tehdä muokkauksia.

Tehtävälistan poisto kirjastosta

Valitse listauksesta tehtävälista joka halutaan poistaa

• Valitse ”Poista”
    • Vahvista poisto ” Haluatko varmasti poistaa valitsemasi kohteen?”

Hae -toiminto

Haku -toiminnolla voidaan hakea luotuja tehtävälistoja. Hakua voidaan tarkentaa hakusanoilla tai hakuja voidaan suorittaa kertaluontoisesti tai niitä voidaan tallentaa. Tallennetun haun voi suorittaa uudelleen ”Käytä tallennettua hakua” -toiminnolla.